mailpoet-nyheter

Hej Subscriber!


Nyhetsbrev 1, 2019

Mot ljusare tider och nytt format på nyhetsbrevet.

Som tack för att du läser detta första nyhetsbrev för i år och i den nya designen så får du 15% rabatt på ditt första köp av nytt mobilfodral med min design, ditt foto, ditt namn eller logo på. Ditt beslut och du som bestämmer.

Ange koden WELCOME15 i rabattkodsfältet när du skickar din första order till mig. Här kan du titta på de olika skalen jag har och även beställa!

Hoppas du kommer att gilla mitt nyhetsbrev. Självklart kan du avprenumerera när du vill. Länk hittar du längst ner i detta mail.

Passar på att önska dig en underbar dag!
Varma hälsningar,
mianiemi-namn
Mia Niemi
Ägare MJ Vision - creative design
Här hittar du äldre nyhetsbrev på min hemsida

Vad har hänt sen sist...


Mobilfodral
Jag fick ett foto från en kund och utformade hela omslaget med ett collage av bilder, text etc. Hon blev väldigt nöjd med det. Varför inte prova det själv eller ge bort som en gåva eller present till någon? Ditt mobilskal är en perfekt plats att sälja dig själv eller ditt företag på, din mobiltelefon har du ju nästan alltid med dig.

Kontakta mig för ett kostnadsförslag!
gunnel
Mobil fodral 2
Fick en annan beställning på ett fodral till en annan kund som ville ha en av mina tavlor på samt sitt namn, så nu var det beställt det med.

Beställ ditt mobilskal online här...
15% rabatt på ditt första köp av nytt mobilfodral . Ange koden WELCOME15 i rabattkodsfältet när du skickar din första order.
susanne pors
Min REDBUBBLE shop
I november 2018 startade jag min REDBUBBLE webshop och gjorde min första försäljning (4 kuddöverdrag med min blå blom tavla på).
Så fort jag gjort ett nytt konstverk/tavla försöker jag ladda upp den i min butik. Ta gärna en titt på min väggkonst, heminredning, väskor, mobilskal, dator skydd eller kläder, både för kvinnor, män och barn. En perfekt gåva eller present för alla tillfällen!

Till min shop på REDBUBBLE eller min SHOPPING sida.
51094546_2290558830968488_5228954195607945216_o
Hemsidor
Redan i år har jag byggt 2 st hemsidor i wordpress för 2 olika kunder. Det är ett roligt men även krävande jobb. Vi får se hur många fler det blir i år.

Här hittar ni min portfölj
radondagen
Logotyper
2019 har jag också gjort 3 logotyper till 3 olika kunder. Ibland tar det väldigt lång tid att lära känna kunderna och att göra en ny logo som passar deras verksamhet, andra gånger går det fort som bara den. :-).

Här hittar du alla logtyper jag designat genom åren
linkedin-anne
Andra uppdrag
Återigen har jag fått i uppdrag att göra etiketter till ett företag som säljer e-cigaretter och e-juicer. Ett roligt design jobb som kräver många färdigheter, inte minst i photoshop. Så fort de är klara att visas upp så kommer ni finna dem på min hemsida eller i mitt nästa nyhetsbrev.

Här kan ni se all reklam jag gjort genom åren.
skrock-display

Det var allt för denna gång. vi hörs och syns snart igen!

facebook instagram linkedin website email
MailPoet