Jan 2014
Så har 2014 börjat och det med besked. Klar med den spanska Zeniamar8 sidan Och har även gjort logon till The Nordic Lounge, nystartat företag. Jag önskar dem stort lycka till nu.

Dec 2013   Nov 2013
MATBODEN Restaurang och Bar är klar! Ny site och design

Okt 2013

Broschyr klar till Stattin&Partners.

Sept 2013 Så var det åter höst och det börjar bli lite svalare här på Costa Blanca kusten, riktigt skönt. Har många nya projekt på gång och tackar Matboden – Restaurang & Bar i Torrevieja för förtroendet att få bygga upp deras hemsida. 🙂 Tackar även Stattin & Partners för att vi får göra deras nya broschyr. Här är lite nya annonser jag gjort under sommaren för företag på Costa Blanca. Arbetar även med flera andra hemsidor, när de är färdiga kommer de visas här :-).

Maj 2013 Ny design på Mäklarhuset Costa Blancas hemsidan. Ny design på concore.eu hemsidan

April 2013 Ny design på Ekonomiq.se hemsida. Ny tavla klar. Nya annonser klara. En engelsk sida är uppe och rullar för Zeniamar8.

Mars 2013 Nya annonser jag gjort för företag på Costa Blanca. Arbetar även med flera hemsidor, snart är de färdiga och kommer visas här :-). Även nya tavlor på G!

Dec 2012 Nya annonser igen gjorda för företag på Costa Blanca samt broschyrer till Somaya – Kvinno- och tjejjour Även lite nya collage och visitkort.

Dec 2012 Nu är den svenska webbsidan till Urb Zeniamar8 i Torrevieja klar. Nu ska fler språk göras. Gå gärna in och titta!

Nov 2012 Ny tavla som denna gång var till ett bröllopspar i Mexico!

Sept 2012 Nu är webbsida, logo och visitkort klara till Congruenta. Gå gärna in och titta!

Sept 2012 Ny tavla som denna gång är till min brors 40 årsdag!

Augusti 2012 Nu är hemsidan klar för Mavi & Jenni peluqueria. Gran Alacant, Santa Pola, Alicante, Spain. Titta gärna in!

Juli 2012 Nya annonser jag gjort för några företag på Costa Blanca Titta här –> Samt en ny tavla som denna gång utstrålar lycka

Maj 2012 Nya annonser igen gjorda för företag på Costa Blanca Titta in –> Vi har flyttat och det har varit mycket. Nu sitter jag i mitt nya kontor och arbetar. Ordningen är återställd. 🙂

Mars 2012 Nya annonser jag gjort för några företag på Costa Blanca Titta här –> Samt en ny tavla som denna gång går i grönt

Februari 2012 Nya annonser jag gjort för några företag på Costa Blanca Titta här –>

Februari 2012 Första sidan klar för Mavi & Jenni peluqueria. Gran Alacant, Santa Pola, Alicante, Spain. Vi arbetar vidare med deras hemsida!!

Februari 2012 Nya annonser jag gjort för några företag på Costa Blanca Titta här –>

Februari 2012   Januari 2012 Nya annonser jag gjort för några företag på Costa Blanca Titta här –>

Januari 2012 Visitkort till MedProperties. Fler kort här…

Januari 2012 2012 startade med mycket jobb, bl a hemsidor, annonser och logotyper.

Januari 2012 En ny logo klar – Mavi & Jenni. Superb hårfrisörska i Gran Alacant, Santa Pola, Alicante, Spain. Nu arbetar vi vidare med deras nya hemsida…

December 2011 Nya annonser jag gjort för några företag på Costa Blanca Titta här –>

November 2011 Månaden började bra med nya kunder. Skandinaviska Skolans skyltar är klara, se dem här.

November 2011 Tack för att jag fått förtroendet att bygga en ny sida till de duktiga frisörerna Mavi & Jenni här i Gran Alacant. De ska även ha en ny logotype.

Oktober 2011 Arbetar vidare… Arbetar fortfarande med gamla kunder, uppdateringar, annonser mm. Skyltarna till Skandinaviska Skolan Costa Blanca är klara och ska upp nästa vecka. Nya kunder på ingående…. Ha en härlig oktober (snart november)

Sept 2011 Arbetar med att färdigställa nya skyltar till Skandinaviska skolan på Costa Blanca

Sept 2011 NYA TAVLOR KLARA IGEN. Nu kan ni beställa tavlor i canvas, eller bakgrundsbilder till skrivbordet på datorn. Titta på de vi gjort här. Vi gör även tavlor på beställning!

Sept 2011 NYA TAVLOR KLARA. Nu kan ni beställa tavlor i canvas, eller bakgrundsbilder till skrivbordet på datorn. Titta på de vi gjort här. Vi gör även tavlor på beställning!

Sept 2011 Då är vi på plats i Spanien och har nu byggt om siten oih.se ta gärna en titt och se hur den blev.

Juli 2011 Vi flyttar… Från den 1 augusti 2011 flyttar vi företaget från sverige till spanien. Ni kan nå oss på de nummer och adress som finns under Kontakta oss. Ha en fortsatt skön sommar!

Juli 2011 Nu gör vi även tavlor som man kan få på canvas duk. Titta på de vi gjort här

Maj, juni 2011 Ny design av sidan www.med-properties.com

Maj 2011 Annonsblad för www.pslon.se

April 2011 Ny design av sidan www.costamedconsulting.com

April 2011 Den nya sidan PSLÖN är klar. Behöver ni en lönespecialist ska ni definitivt gå in och titta.

Mars 2011 Mycket har hänt sen sist, en hel del nya och gamla kunder. Vi arbetar vidare och kommer uppdatera en del under våren 2011. Varför inte fräscha upp er hemsida, ny annons, eller något annat roligt. Bara att höra av er!

Mars 2011 En ny logotype till PSLÖN är klar Nu fortsätter vi med hemsidan.

November 2010 Nu är julkorten klara till Banqsoft. Ta en titt.

Oktober 2010 Tack för att jag fått förtroendet att bygga en ny sida till Concore BV. september 2010 Den nya sidan CasaKonsult är klar.

Augusti 2010 Tack för att vi fått förtroendet att bygga sidan CasaKonsult juli 2010 En ny logotype till Viking Global Estates är klar Nu fortsätter vi med hemsidan.

Juni 2010 Tack till Viking Global Estates för att vi får göra en logotype och en hemsida till er.

April 2010 ICEevents´s sida är nu uppe. Tjåsa Gusfors gör isevents över hela världen och samarbetar med ICEHOTEL i Lappland. Ta en titt på vad hon gjort eller hyr in henne för att bygga en isbar eller något annat roligt. .

April 2010 GLAD PÅSK!

Mars 2010 En ny logotype till ICEevent klar. Nu fortsätter vi med sidan www.iceevent.se

Mars 2010 Nu har jag även gjort en Rollup, en annons och visitkort till Exito Sweden AB. Så den grafiska profilen är så gott som klar. Titta gärna in under produktionsmenyn. Vi tackar för uppdragen! februari 2010 Exito Sweden AB´s site är nu uppe. Här kan du beställa märklappar med bilder som lätt och smidigt stryks på/i eller utanpå barnens kläder eller tillbehör, leksaker mm. Tål 60 graders tvätt. Titta gärna in! . Jag har tagit hjälp med kodning av Richard Darell som har siterna Minervity.com och Bitrebels.com Vi tackar för uppdraget!

Januari 2010 Arninge Business Centers nya site är uppe. Tack för uppdraget

November 2009 Nya siten för Konsultfirman Ejheden & Partners AB är klar. Titta in!

November 2009 Nu ligger nya CETC Ltd sidan ute. Välkomna in.

November 2009 Ta en titt på en ny logga jag gjort till Exito Sweden AB – klicka här

September 2009 Nu har jag lagt upp lite nya bilder i galleriet, vårbilder från Helsingborg och Lund. Klicka på knappen PICTURE GALLERY till vänster i flashanimeringen, så kommer ni direkt till den sidan (öppnas i eget fönster). Titta och se om det är några bilder ni kan ha användning av och kontakta mig sedan.

September 2009 Nu ligger den ute, och boken går att köpa. Välkomna in på Relationsboken.se

September 2009 Titta gärna på de nya visitkort jag designat samt på ny logo till CETC Ltd och inbjudan.

September 2009 Tack HPI – HealthProfile Instititute för att vi fått förtroendet att göra designen till er nya sida. Ett nytt utmanande projekt!

Augusti 2009 Vi tackar Relationsinstitutet.se – Familjerådgivning, parterapi och coaching igen för att de gett oss uppdraget att göra hemsidan till deras bok Relationsboken. Den kommer vara klar till I början av september.

Augusti 2009 Så var sommarlovet nästan över för denna gång, tråkigt men nu får man ta nya krafttag och arbeta på. Nya uppdrag väntar om hörnet 🙂 Har några projekt på G och väntar in svar på ett par till, måste säga att det är ett privilegium att få arbeta med det man tycker om. Har i dagarna byggt klart Picoterms hemsida, svensk och engelsk, titta gärna in och se vad de gör, kan bli STORT.

Maj 2009 Nu har jag ÄNTLIGEN lagt upp en del av de bilder jag tagit genom åren. Klicka på knappen PICTURE GALLERY till vänster i flashanimeringen, så kommer ni direkt till den sidan (öppnas i eget fönster). Titta och se om det är några bilder ni kan ha användning av och kontakta mig sedan.

Maj 2009 Nu har vi arbetat på och har släppt sidan www.sailconference.se. Tack för det förtroendet! Titta gärna in.

Maj 2009 VIP kort till WISE Naturkosmetik – titta gärna –>

Maj 2009 mapp för tjejjouren Somaya – titta gärna–> Visitkkort till Somaya – titta gärna –>

Feb 2009 Vi tackar Relationsinstitutet.se – Familjerådgivning, parterapi och coaching för att de flyttat till vårt hotell samt för att vi får uppdatera deras hemsida.

Feb 2009 Ännu en inbjudan klar. Titta på de jag gjort under Produktion, bilder och collage.

Februari 2009 Venjan.com – Vandrarhem och campingstugor i Mora, Åbacken. Sidan är nu lanserad på svenska, engelska och spanska. Tyska kommer inom kort. Välkomna in!

Februari 2009 Kvinnojouren Somaya – nu är den klar. Välkomna in och titta!

Februari 2009 Banner till Auktion.se är klar. Kommer finnas på hitta.se när man söker på auktion och auktioner.

Januari 2009 Banqsoft – innovative software solutions for bank and finance. Välkomna in på deras nya sida som nu är lanserad!

Jnuari 2009 Vi tackar Picoterm, termoakustik för att vi fått uppdraget att designa och bygga om deras befintliga hemsida.

jan 2009 God fortsättning. Hoppas det nya året startat bra 🙂 Vi börjar nya året med en uppfräschning av Banqsofts hemsida, börjar bygga Yoga Goddess site samt bygga om Somayas site mm. Med önskan om en fortsatt bra vinter med snö och sol.

dec 2008 Nu är logotypen till Yoga Goddess klar. Vi tackar för ett trevligt samarbete och nu fortsätter vi med hemsidan.

nov 2008 Nu är logotypen till Good Night Wear klar. Vi tackar för ett trevligt samarbete!

okt 2008 Snart börjar arbetet med hemsida till företaget Yoga Goddess. Vi ser fram mot ett givande samarbete.

okt 2008 Nu är det höst – vackert väder och många härliga färger. Nu tar jag mer bilder, så behöver ni någon härlig höstbild så hör av er.

sep 2008 Nu är logotypen till Mälardalens Bilåtervinning klar. Vi tackar för ett trevligt samarbete!

sep 2008 Broschyren är färdig till Somaya. Titta på fram och baksida under flik Produktion, Annonser.

sep 2008 Vi ser fram emot att få bygga hemsidan Venjan.com – Vandrarhem och campingstugor i Mora, Åbacken. Sidan kommer lanseras 1 februari 2009. Titta in på vår informationssida så länge.

sep 2008 Vi ser fram emot att få bygga hemsidan Nail-it.nu.

aug 2008 Vi ser fram emot att få göra om en broschyr samt bygga om hemsidan till Systerjouren Somaya.

aug 2008 Guldsmedsbutiken Tre Smeder – i Eskilstuna. Välkomna in på deras nya sida!

jul 2008 Good Night Wear – webshop klar. Välkomna in på deras nya sida!

maj 2008 Vi tackar Tre Smeder, guldsmedsbutiken i Eskilstuna för att vi fått i uppdrag att göra om deras logo, samt hjälpa till med ny design av deras befintliga hemsida. Titta gärna in!

apr 2008 Vi tackar Mälardalens Bilåtervinning för förtroendet att få göra deras logotype.

apr 2008 Vi tackar Good Night Wear för förtroendet att få göra deras logotype, samt hjälpa till med designen av deras webshop där de säljer fina nattlinnen. Titta gärna in!

apr 2008 Uno Larsson Plattsättning AB – Uppdatering av deras befintliga sida, bla annat bildgalleriet. Välkomna in och få inspiration!

mar 2008 Sifferkontoret – Redovisningsbyrån som ligger centralt i Täby. Välkomna in på deras nya sida!

mar 2008 LMI Sweden – De utvecklar ledare! Välkomna in på deras omgjorda sida!

mar 2008 Ekonomiq – Er ekonomiavdelning och redovisnings- byrå i Täby/Arninge. Välkomna in på deras nya sida!

feb 2008 Lindus.se – webbshop med barnkläder har nu en ny design på sin sida. Titta gärna in!

jan 2008 Vi tackar Leadership Management Sweden AB som säljer ledarutvecklingsprogram för att återigen ha fått förtroendet att bygga om befintlig hemsida.

jan 2008 Vi tackar Ekonomiq för förtroendet att få göra om deras nuvarande hemsida. Er ekonomiavdelning och redovisningsbyrå i Täby/Arninge. Välkomna!

jan 2008 Vi önskar alla en God fortsättning och hoppas på ett härligt 2008

dec 2007 Acargo, Transportera smartare! Är Ni trötta på att själva försöka pussla ihop Era transporter från olika transportörer? Välkomna in och se vad Acargo har att erbjuda!

nov 2007 Taste & Touch har nu även fått ett fotogalleri. Välkomna in i deras butik!

nov 2007 Vi tackar Lindus för förtroendet att få göra deras logotype, samt hjälpa till med designen av deras webshop där de säljer kläder för barn. Titta gärna in!

nov 2007 Vi tackar Sifferkontoret för förtroendet att få göra om deras hemsida. Redovisningsbyrån som ligger centralt i Täby. Välkomna!

nov 2007 Taste & Touch, presentbutik i centrumgallerian i Hedemora kontaktade oss och har idag en ny hemsida skapad av MJ Vision. Välkomna in till denna underbara affär !

okt 2007 MJ Vision ställde ut på Täby Företagarträff på Täby Park Hotell den 5 oktober 2007. Mycket trevligt och tack alla som kom förbi och hälsade!

okt 2007 Se nya logotyper vi gjort… Titta här!

okt 2007 Vi tackar Acargo för förtroendet att få designa deras logotype samt bygga en website.

okt 2007 MJ Vision gick med i Företagarna.