Underbara sommar, så härligt att ha den här igen. Förhoppningsvis med lite ledigt och tid för återhämtning efter en lång busy vår.

Sweden - Spain

Efter några veckor i sverige med Studentfiranden och mottagningar är jag tillbaks i Spanien för en härlig, varm, solig sommar. Jobb kommer det bli men även lite semester, som det ser ut just nu.

Idag gick vi live med Skandinaviska Skolan på Costa Blancas nya hemsida som jag byggt i wordpress på svenska och finska. Deras förra hemsida som jag byggde 2011 hade gått ur tiden och det var dags för en ny, fräsch hemsida som är responsiv och enkel. Gå gärna in och titta på den på www.skandinaviskaskolan.com.

 

Nu är det dags att färdigställa nästa hemsida i wordpress som ligger i pipelinen Finnword – Översättningar från svenska, engelska, spanska, danska och norska till finska. Behöver ni professionella översättningar så vänd er till Lucia. 

 

Efter det blir det semester här på Costa Blanca!

Önskar er en underbar sommar var ni än befinner er i världen.

 

All the things in my exclusive webshop are handmade and environmentally  printed with my own digitalart design, from Bags of Love UK, London.  

So why not take a look»
My webshop is filled with a lot of things.

Welcome in!

 

Fill in your mail address to receive my newsletter if you don’t want to miss any of my offers

[mc4wp_form id="8081"]
Here are all my webshops at Bags of Love. Choose your country!
Swedish webshop (SEK) MJ Vision
Spanish webshop (€) MJ Vision
UK webshop (£) MJ Vision
German webshop (€) MJ Vision
French webshop (€) MJ Vision
Italian webshop (€) MJ Vision
Netherlands webshop (€) MJ Vision
US webshop ($) MJ Vision